餐厅: 上海婆婆336 (iSQUARE國際廣場)
资讯:

今次我去咗尖沙咀iSQUARE国际广场揾野食。见到6楼呢间餐厅装修唔错, 而且坐满晒客人。我哋入咗去,职员好快就安排咗张二人枱比我哋,坐得好舒服又倾到偈。♥️婆婆担担面$62我哋叫咗少辣,唔算好辣,汤底好香花生味,正。面条熟度刚刚好,质感弹牙,食落真系好开胃。♥️话梅花雕醉鸡$98鸡肉鲜嫩多汁,整得好入味。花雕醉鸡嘅醉味好香。♥️黑醋排骨$88排骨肉质鲜嫩,经过炸至外脆内嫩,再配上黑醋,味道酸甜可口,十分开胃。醋嘅酸味开胃得来又唔会太酸,同排骨好夹。♥️蒜泥白肉$78呢度嘅蒜泥白肉真系整得好好食。全晚最钟意食嘅一样𩠌就系蒜泥白肉。白肉切得薄片细嫩,蒜泥酱汁浓郁香浓。我觉得佢哋嘅蒜泥白肉同其他地方食到嘅有啲唔同,整得好惹味好特别。♥️生磨豆浆$18如果大家经开尖沙咀,呢间上海婆婆336都系一个好好嘅选择,好近地铁站,食物好食,坐得又舒服👍🏽👍🏽
今次我去咗尖沙咀iSQUARE国际广场揾野食。
见到6楼呢间餐厅装修唔错, 而且坐满晒客人。
♥️婆婆担担面$62
我哋叫咗少辣,唔算好辣,汤底好香花生味,正。
面条熟度刚刚好,质感弹牙,食落真系好开胃。
♥️话梅花雕醉鸡$98
鸡肉鲜嫩多汁,整得好入味。花雕醉鸡嘅醉味好香。
♥️黑醋排骨$88
♥️蒜泥白肉$78