2013-10-01
今晚, 一口气打左两篇食评~ VERY ENJOY打食评既时间~ 之前, 买左D TRIPLE O COUPON, 唔错架, $25买 可以当$50洗, 任何分店, 任何时间都用得 !团购我自己就少买喇, 一黎怕团购会影响服务, 二黎通常得好短既限期~ 呢次就唔同喇, COUPON限期有成差唔多1年呀~ 咁著数, 我梗系买左啦~ ^^TST 间分店无左喇, 所以我今次黎左ELEMENTS 到食, 估唔到呢间系我食过咁多分店入面最唔同既一间分店~~~! 抵赞抵赞1) 呢到有梳化坐椅, 坐得舒服好多~抵赞2) 每张枱都有樽装茄汁, 方便之外仲环保好多呀, 独立包装既茄汁, 实在太唔环保~ 抵赞3) 呢到买完野食, 店员会比数字牌你放起枱到, 食物唔洗自己出面企起到等, 店员会拎过黎~同男友黎食, 一直有食开叫两个餐会太多, 叫左一个餐再加一个包就够喇~ 好钟意食呢到D薯条, 即叫即炸, 薯条厚切又重薯味~ 跟餐薯条份量不少~平时我就食开蘑菇牛肉汉堡, 最近想戒一戒牛, 就食"鱼堡"啦"鱼堡 $55(单点)" 出奇地好食 , 唔系鱼加面粉做出黎既鱼柳, 有惊喜呀 系原片鱼柳黎 鱼柳好滑 &
抵赞1) 呢到有梳化坐椅, 坐得舒服好多~