2019-08-31
星期日,我地4个人无订枱,大约6:15到,仲有大把位,无需要等位即刻有得入座。佢地方阔落又多枱,环境亦不错。一坐低待应都有问你要茶定要水,都几细心,中途又不断帮你加茶加水。不过用餐时间系1.5小时。我哋叫咗菠萝海鲜炒饭、黄咖喱杂菜、明炉乌头、小食拼盘(细)同埋生菜包。菠萝海鲜炒饭(分量几足,海鲜方面有蟹柳、鱿鱼🦑同虾。食落有粒粒嘅萝同埋提子干,唔太咸唔会油。佢嘅腰果同埋肉松系另上嘅,方便客人自己选择。)黄咖喱杂菜(一啲都唔辣,个汁小小稀身,入面有薯仔、椰菜花、西兰花、红萝卜片。)明炉乌头鱼(都大条,上面劲多葱花,个汤汁酸酸地好开胃,一啲都唔辣。鱼肉都几滑)小食拼盘(我哋拣咗鱼饼、香叶包鸡同埋春卷。上菜时已经帮你全部cut开一半,细心。鱼饼弹牙,香草味都几浓。)生菜包(生菜有好多,猪肉碎好惹味,小小辣)
生菜包(生菜有好多,猪肉碎好惹味,小小辣)