同朋友gathering,拣左大家都钟意嘅越泰菜,呢度环境舒适,座位阔落,亦有好多菜式可以选择。越式酸辣海鲜锅最有惊喜,除咗有多种海鲜外,仲有超多菠萝超钟意,成个汤酸酸甜甜,好醒胃,我哋食到一滴不留。青木瓜大虾鸡丝沙律卖相几靓❤️,大虾新鲜弹牙。串烧鸡牛猪烤得唔干几惹味。春卷脆卜卜热辣辣好味㖞😋!自己就对海鲜炒檬粉冇乜特别兴趣,海鲜材料都丰富不过就比较淡味。最后梗系唔少得甜品啦,呢个拼盘有越南绿豆拉高椰糕、芒果糯米饭、焦糖炖蛋,芒果都几大件多汁几甜,配暖暖嘅糯米饭,真系好怀念泰国呀🥺,椰糕都系暖暖嘅,非常QQ,椰香味唔算重亦唔会太甜,比较失色嘅炖蛋感觉煮过龙,唔够滑。整体食物质素都唔错,三个人叫咗好多唔同种类嘅嘢,大满足嘅一餐
同朋友gathering,拣左大家都钟意嘅越泰菜
,呢度环境舒适,座位阔落,亦有好多菜式可以选择。