2013-11-04
同男朋友系附近食完油渣面,仲未想返屋企,之后就揾下有咩地方可以hea,本来想去同一条街另一间甜品铺,不过见到呢间小王小好似几靓几光猛,就试下你先一入到去,选择有十分多,拣左成十分钟都心大心细唔知食咩好,卒之就点左个有晒三样野既拚盆啦,真系满足晒三个愿望。。。心太软--失左手,朱古力酱已经系底到流晒出来,不过味道是可以的,都够浓味又唔会太甜芒果流心布甸--一拮落去就有芒果汁必出来,有诚意之作。不过果酱应该似系现成买,而唔系自己打既朱古力木糠布甸--男朋友话最好食,因为佢唔食芒果,又唔钟意食太“流“既野,呢个布甸就岩晒佢,朱古力味够又唔会太creamy总括黎讲,98有晒三样野食,坐得又舒服,我觉得抵既!同埋选择真系几多同有d都几特别,下次一定要再去试下窝夫,因为见到隔离台个碟好似几正咁