2019-06-29 945 浏览
放题好耐无食过啦,今日同男友行左成日街好肚饿,所以就食放题!其实食放题我好怕就系坐到好迫。。。今次食呢间,系朗豪坊对面个商场。我地大概8点半到,个职员话等多15分钟会平啲,甘就等多阵啦,嘻之后入去坐,有4人枱俾我地,坐得舒服,不过其实佢吾算太多人,可能已经算夜所以吾洗坐甘迫,十分好!餐厅门口有2个大雪柜都放满哂饮品,另外仲有个甜品柜同清酒🍶。。。甜品饮品:好多款饮品!一定有一款岩饮既,仲有清酒可以任斟。甜品都正常味道,一啖一件细细件,又有yogurt 豆腐花,选择都好多。。放题纸👇🏻👇🏻👇🏻刺身:最中意食甜虾,赤虾,带子。。。不过刺身就甜,无乜味啦。。不过三文鱼够大块,几好食!螺肉都吾差咖!我地食左2转,写几多俾几多,吾系得一两片。。寿司:海胆手卷必食!饭细细旧,有一pat海胆系面咖,都算鲜甜,好味!花之恋都系好好食瑶柱蟹粥:粥底算绵滑,瑶柱都好多,有旧蟹咖。。。但吾鲜味,食个粥暖下胃系吾错既炸物:我觉得炸鲜奶好好食!好香奶味,炸得较热。仲有蕃薯仔同海老都炸得够热!羊架:好厚切,但个味道就一般啦。。。翠肉瓜:好大旧好厚切,烧到好香又多汁!鳗鱼:呢个又系必食!好大块烧到好香!心太软:细细

放题纸👇🏻👇🏻👇🏻

羊架:好厚切,但个味道就一般啦。。。

翠肉瓜:好大旧好厚切,烧到好香又多汁!

鳗鱼:呢个又系必食!好大块烧到好香!

心太软:细细旧即焗,真系好流心

食物都算多啦,影吾哂甘多相,质素算几好,但食左2round之后就都吾知食乜好,不过坐得舒服吾洗迫住。。
2019-06-09