2020-08-09
平时小来将军澳呢头,今次一于一试位于将军澳中心嘅呢间 Say Cheese ,睇下系咪真系可以笑住 Say Cheese !环境:位于商场入面,冇乜景观可言,但胜在坐得舒服,环境宽敞,唔错!食物:中午时间去到,佢都有做午市套餐,平均六七十蚊都可以接受。不过今次我哋就冇叫到,因为想试佢嘅鹅肝意大利饭同埋照牌嘅火焰卡邦尼意粉,整体味道几好,特别推荐佢嘅鹅肝意大利饭,各位师兄师姐可以一尝。鹅肝意大利饭:鹅肝十分香口,油香味浓,入口即溶,而意大利饭味道同口感都唔错,一个字,正!火焰卡邦尼意粉:呢个见系餐厅嘅推荐,就叫左一试。卖相唔错,忌廉同芝士好浓郁,食落都好香浓,不过成也萧何,败也萧何,正正就系佢嘅忌廉汁太过浓,有点儿过咗火位,不过整体嚟讲味道都算唔错,但系老老实实,真系冇想像中咁好食。
环境:
食物: