2020-10-17
之前经过见到好多人等位所以mark 低左生完仔黎试下😁好彩有book! 星期四都full 一坐低即刻整返个甲罗烧,大头虾同白鳝!甲罗烧!好耐无食蟹!个蟹膏真系不得了!佢唔系出便个d加左其他野既蟹膏!系真正既蟹膏!好香,又够多!捞晒成碗饭都仲得!不得不提炒饭炒得几好!粒粒分明!料又多!大头虾烧到好香,个虾头又多膏!虾肉非常弹牙!白鳝我每次食串烧都会必点!e度做得好出色!皮脆,肉唔柴,厨师调味又恰到好处!唔会太喊!咬落去鳝既油脂好香!第一round 已经咁出色,忍唔住第2round叫左好多野食!牛舌,不干而且够厚,又唔Un!鹅肝,下便个面包系烘过,甜甜地同鹅肝一齐食会无咁溜,不过不失,但佢旧鹅肝都算几大旧!烧醉乳鸽🤣完全系抱住试既心态,因为我觉得唔会好入味,应该似普通既乳鸽。但系侍应姐姐一放低就闻到好香嘅酒味,咬落去乳鸽juicy而且有淡淡既酒香!同埋好鬼多肉又大只!e个抵食!鸡皮朋友食,我一般,但朋友就话好香脆!送啤酒一流!烧三文鱼头+鱼鲛同烧仓鱼,原本order左马友但卖晒,老板就介绍食仓鱼。一放低,超大条!而且从来冇试过咁烧仓鱼。两碟鱼既调味都非常好,加上烧到个皮脆卜卜,但同时保留到
好彩有book! 星期四都full
一坐低即刻整返个甲罗烧,大头虾同白鳝!
大头虾烧到好香,个虾头又多膏!虾肉非常弹牙!
牛舌,不干而且够厚,又唔Un!
鸡皮朋友食,我一般,但朋友就话好香脆!送啤酒一流!
烧三文鱼头+鱼鲛同烧仓鱼,原本order左马友但卖晒,老板就介绍食仓鱼。一放低,超大条!而且从来冇试过咁烧仓鱼。两碟鱼既调味都非常好,加上烧到个皮脆卜卜,但同时保留到水份!唔会干!同埋好大碟!烧得好靓!我自己食左大半条!
烧鸡泡鱼干,上枱𠮶阵时热辣辣,酥酥脆脆
再叫左鱿鱼干同赖尿虾干,从来冇食过烧赖尿虾干,原来同烧鱿鱼干一样咁正,但佢比鱿鱼易咬而且好香浓虾味。鱿鱼干同赖尿虾干上枱𠮶阵都系非常热辣辣!送啤酒一流
最后忍唔住见到长脚蟹叫咗一条试下!长脚蟹大条多肉,烧完之后浓味过平时蒸既长脚蟹!
总括而言,今次系坐月放监后最满足嘅一餐!串烧选择非常多!而且食材好特别,好用心。就算串烧都会想尽办法将食材发挥得最好!好有heart! 相信老板一定系一个识食之人!
买单之后老板话10月10号后会推出串烧放题!忍唔住即刻book咗16/10再去食!