坐落喺跑马地宁静街角嘅小咖啡店 感觉好悠闲 喜欢内里楼底好高 而且夜晚系serve cocktail 感觉几有vibes🤭其实最想试佢嘅hummus and mushroom sourdough 可惜𠮶日已经卖晒🥲-☕️Misty Forest ($55)佢同morning call系我疯狂见到人打卡🤭misty forest系用冷萃可可壳茶做茶底🌿再配上espresso☕️面头层foam好疗愈 入口会先饮到好滑身嘅泡沫 接住落嚟系带可可香气嘅茶底 然后再有espresso𠮶种浓香😛不过觉得咖啡香气可以更突出 整体就会更加平衡😛成杯饮品好清爽 唔错几特别-🥑Avocado & Egg Sourdough ($70)冇晒hummus&mushroom 唯有还原基本步 拣番牛油果蛋🤣佢可以选择炒蛋或者煎蛋 随个人喜欢~呢个sourdough系稳阵但冇咩惊喜嘅食物选择🤣味道正常发挥 但份量真心唔多 可以当系轻食之选🤭
☕️Misty Forest ($55)