2021-09-09
自疫情之后少左好多出街食饭。🥲🥲🥲最近终于好似放缓返少少。放假天气好,决定去附近逛逛。太耐无行过坑口,经过见到呢间食店装修都唔错,光猛舒服。系coffee shop 过一个懒洋洋既下午,都算系唔错既选择呀。人客唔算太多,等左大概十五分钟左右,侍应哥哥就安排到卡位既位置比我地。呢度地方都算宽阔,d座位与座位之间都无话排到密密麻麻咁。侍应哥哥帮我地攞开左张椅,我地直情可以将成架BB车推入张台度。可以免却左折黎折去,抱来抱去咁麻烦。所以真系好好😍😍😍😍😍阿B咁岩又训著左,变相我地都可以悠闲咁食个午餐,叹杯咖啡😍😍😍😍自制南瓜海鲜饭拚明太子意粉😂😂😂南瓜海鲜饭比较淡味,混合埋明太子一齐食就满足啲,口味丰富啲。加$8可以转Latte😍😍😍幸福感加添。呢个拉花好创新,突然惊喜😂😂如果唔多人等既话,系坑口行开街,中途黎呢度抖一抖,饮杯野食个甜点都唔错。食完意粉饮完咖啡,岩岩准备想放低个杯,阿仔就开始苏醒。🥲🥲🥲🥲无得慢慢hea lu,而家既me time真系好宝贵。有幸今日都算系偷到少少悠闲时光~😌😌😌
最近终于好似放缓返少少。
放假天气好,决定去附近逛逛。
自制南瓜海鲜饭拚明太子意粉😂😂😂
加$8可以转Latte😍😍😍幸福感加添。
呢个拉花好创新,突然惊喜😂😂