2018-01-29 3137 浏览
对于我呢位牛魔王黎讲,LARDOS 一向都系我首选。餐厅位于坑口村,彩虹地铁站有小巴🚌直接去到。如果开车🚗都可以,不过车位有限。Australia MB2+ Rib Eye Steak(8oz.):MB系指Marble Score,基于牛肉🥩上嘅可见脂肪而评分,分数由最少脂肪嘅0️⃣分,到最高嘅9️⃣分。汁方面佢地提供黑椒、蘑菇🍄、红酒🍷、洋葱、蒜同蛋黄酱供选择,我拣左蘑菇🍄。配菜方面有薯条🍟、薯角、焗薯、薯蓉及沙律🥗可选择,我拣左薯蓉。蘑菇汁十分香浓,入面重有片片蘑菇🍄,配合肉味非常浓郁嘅牛扒🥩同幼滑嘅薯蓉,令人回味无穷。总结:性价比非常高嘅牛扒🐮。建议大家如果想食晚餐最好订位,因为店内位置唔多。
澳洲  MB2+  肉眼扒

澳洲  MB2+  肉眼扒