餐厅: 素之樂創意蔬食料理
资讯:

因为妈妈生日所以就想揾d 特别d 既素菜餐厅试下,因为爸爸妈妈是素食者,所以平时都会去唔同既素菜餐厅食饭,但系从未如此失望过,服务,环境,食物无样得,完全被食物图片骗了完全无谂过食私房菜d 枱可以迫到同隔离柖只有半尺左右,竟然仲有两张枱放系走廊货架旁边,现场环境仲嘈过酒楼一去到发现安排比我地既系折櫈,但见到其他枱有舒服d 既櫈,及我地张枱太细要求转枱,但回覆系无枱转,无櫈换,我地唔死心揾另一个待应,即刻系走廊拎d 櫈同我地换,但见到有其他枱有d 都系折櫈,好明显呢间野连櫈都唔够好啦到食物,所谓十一道菜,唔计第一道冷盘,除左汤系热既,其余九道菜唔系冻就系暖,食到中间停左30 分钟都无再上菜,到我地出声唔该跟下d 单 先出菜,但我发现迟我30 黎既隔离枱上菜进度完全一样,好明显系等埋隔离枱先整,但系我唔明出菜咁迟点解d 野唔热只可以话人均消费$300, 呢间野食到一肚气,垃圾。一定无下次

现场环境仲嘈过酒楼

上菜进度完全一样,好明显系等埋隔离枱先整,
但系我唔明出菜咁迟点解d 野唔热

2017-01-20
等候时间
10 分钟 (堂食)
庆祝纪念
生日