事缘今日同男朋友两个食lunch去到车仔面坐低画好纸等左耐来阿姐都冇理我地!眼见入面唔算话好多人,车仔面单搞到乱晒!其他枱客都等到好鼓燥!一杯冻柠茶走甜问咗我哋三次饮咩都仲未出到,其他食客一样情况!而且楼面阿姐态度极为恶劣,等左差唔多接近20分钟先黎左一杯豆浆饮到一半阿姐话好多人,叫我地坐埋啲,然后另外一个姐行过嚟成只手指差入我哋杯豆浆入面想收咗佢咁滞,其实所有食物已经话晒系张纸到,但系佢哋又唔睇单。已煮野既男人因为人手不足走埋出嚟收钱写好单之后写张单飞落我张枱,极为冇礼貌今时今日咁嘅服务态度真系极之差!等左半个钟最后食物终于嚟齐,阿姐话我地两错左佢四个位,但佢张枱只能够坐三个人!最后我哋食都冇食就咁俾钱买单走咗!呢啲咁嘅车仔面,送俾我都唔食! 唔系食评唔比讲粗口我谂下删一万字
事缘今日同男朋友两个食lunch去到车仔面
已煮野既男人因为人手不足走埋出嚟收钱
写好单之后写张单飞落我张枱,极为冇礼貌
今时今日咁嘅服务态度真系极之差!
最后我哋食都冇食就咁俾钱买单走咗!
2019-09-09