2017-07-27
同大家一样都系见到团购有优惠,上网睇食评又几多正评,所以就买咗嚟食,咁平,梗系推介比啲朋友啦,有个朋友就话见到上网好多负评,我那那林系openrice 再睇,真系㖞,多左咁多既,心感不妙啊,不过都冇计啦买咗就去食下,正如大家所讲,真系垃圾啲嘢食无限期迟上嚟,第一round叫嘅嘢,剩系得刺身最早到(at least 30 mins),隔离枱都等到好炆,经理态度好差,我哋食咗一个钟之后喺度吹佢啲嘢食咁耐都未来,佢话帮我地跟下,跟完似冇跟过咁,都系吾尼第二次再叫经理过嚟,我又问点解啲嘢食都系冇尼过,特别系贵价食材:蟹脚同埋鹅肝寿司,我问其实有冇货,佢话货就一定有,叫厨房𠮶面上比我,但系由始至终蟹脚都系冇嚟过都唔知佢哋系咪比人闹惯,话亲佢地都系hea覆我,爱理不理咁,完全唔觉得自己有问题嘢食质素方面,除咗刺身之外,冇一样野系食得落口啲虾都算大,其他刺身正正常常今次放题叫得最多嘅系刺身,因为系最快😅不过最快都要等半个钟😡芝士焗蚝劲细粒清酒煮蚬有沙,劲!多!沙!系屋企煮都好食过佢100,000倍软壳蟹手卷剩系得个炸粉,完全冇蟹啰呢个真系经典,由一去到等到最尾先来,海胆吞拿鱼唔知乜鬼寿司,海胆系苦嘅
嘢食质素方面,除咗刺身之外,冇一样野系食得落口
啲虾都算大,其他刺身正正常常
今次放题叫得最多嘅系刺身,因为系最快😅
不过最快都要等半个钟😡
芝士焗蚝劲细粒
清酒煮蚬有沙,劲!多!沙!
系屋企煮都好食过佢100,000倍
软壳蟹手卷剩系得个炸粉,完全冇蟹啰
呢个真系经典,由一去到等到最尾先来,海胆吞拿鱼唔知乜鬼寿司,海胆系苦嘅,吞拿鱼无味
团购送嘅,好油
鹅肝寿司又系唔知点解有奇怪味,好苦
羊架好un ,除非你牙力好好,如果唔系真系咬唔到