餐厅: 元気寿司 (淘大商場)
资讯:

2016-11-06 209 浏览
星期日谂吾到食咩 落到街近近地就谂住食元气啦。大概5点几,去到吾洗等即有位。坐低就同男朋友叫野食,点左个三文鱼刺身(4块),仲有其他寿司,军舰,芝士年糕。等左10分钟到,刺身就黎到。但职员拎黎既并吾系三文鱼刺身,而系三文鱼雪条!三文鱼上面有雪,用筷子笃都笃吾入!完全系过份!拎啲咁既食物比客人食。见到后就立即叫职员,但佢见到后就咁一句,就拎去比师傅换。礼貌在那里?吾好意思一句都要挂? 第一碟食物就已经咁,同男朋友即时对之后既食物都好冇信心啰!之后既军舰都还可以,但寿司又系令人火滚!一件赤虾寿司竟然可以有成两三块虾壳系上面,仲有未清好既虾肠! 卫生完全吾OK!!之后食完个芝士年糕就即刻走人,留多一分钟都吾想!餐饭既价钱咁就成为216.8毫大元!我比左502元,但个位男职员(Wing)只系找回240元比我!请问个两毫去左边?!系米当客人老冯比tips?话我孤寒都好,咁既服务质素同食物质素,比一毫你都吾值!垃圾!以后都吾会再黎!!!
星期日谂吾到食咩 落到街近近地就谂住食元气啦。

拎啲咁既食物比客人食。见到后就立即叫职员,但佢见到后就咁一句[得],就拎去比师傅换。礼貌在那里?吾好意思一句都要挂? 第一碟食物就已经咁,同男朋友即时对之后既食物都好冇信心啰!

之后既军舰都还可以,但寿司又系令人火滚!

卫生完全吾OK!!

之后食完个芝士年糕就即刻走人,留多一分钟都吾想!

请问个两毫去左边?!系米当客人老冯比tips?

2016-11-06
用餐时段