餐厅: 煌府婚宴專門店
资讯:

2019-06-01 918 浏览
话说今日喺新墟附近整野 一心整完去饮茶 自从稻香折左之后 客x好栈又一般 所以就去雅都商场试下煌府一去到 装修系靓 仲好彩安排到侧边位 唔驶坐喺世界中心 冇咁嘈 打开点心纸 老实讲 选择唔多 而且偏贵 除咗星期一至五会有分下午茶之外 星期六日公众假期佢都系冇分 一d都唔平 叫咗啲大路嘢 烧卖牛肉凤爪炸鱿鱼须粉果等等 我又要一个烧腩仔饭同一个星洲炒米等等有15分钟左右陆续到 个星洲炒米真系不得了 相信佢唔系炒系捞嘅 完全一啲镬气都冇唔好食 粉果皮劲厚 又系差 只有系烧腩仔系正常最经典系个鱿鱼须 一直未到 追左三四次每次都话帮我睇下有冇入单 冇人覆 都唔紧要 之后终于揾到一个佢话系冇入单 我话唔紧要咁你帮我转桂花糕啦 我心谂桂花糕一定系整定㗎啦 你夹出来就得 点知桂花糕到左 炸鱿鱼须就出现啦 大佬你又话冇落单既?!做乜突然间又出现 ?! 点心ee都话你唔要佢都系计你钱㗎 入晒机 ok 最后我哋都要埋 。 以为热辣辣 点知都系只系微暖 又咸又细条 一啲都唔好食 难怪间野完全唔使等位 完全午市都唔爆场 最后埋单要$380 都唔知自己食咗啲乜 一次冇回头

难怪间野完全唔使等位 完全午市都唔爆场 最后埋单要$380
都唔知自己食咗啲乜