2019-12-07
店员店长态度极差唔明白点解呢间餐厅点解咁多likes,Facebook都有好多人讲呢间餐厅态度好差。大家要睇清楚。事源系我地收到始创中心既现金券,参加既餐厅list系有包括呢间台湾面。我地一入门口就问个女店员用唔用得现金券,佢已经态度差并话唔知要等店长返黎,叫我地坐底叫左野食先。咁我地叫完野食之后见到店长返黎,个女店员就同我地讲话要食满$200先可以用。不过现金券冇指明要指定金额先可以用,于是我地自己问店长,仲特登上去问埋商场。点知我地得到既回覆系店长用好恶既态度同我地讲唔可以用呢张现金券,用唔用得系餐厅自己决定,唔关商场事。之后大骂我地其实我哋已经晒咗半个钟以上系呢件事上面!如果唔用得现金券,咁点解商场参加优惠活动既list会有呢间餐厅?你地唔系应该事前倾好左先会出现系个list入面架咩?而且店长自己唔知,应该去了解一下,而唔系转过头来闹个顾客!唔理系商场定餐厅搞错左,我觉得店长都唔应该骂我地,我地唔系唔俾钱食。用现金券就代表要得来咁恶劣嘅态度对代?我哋又冇欠左呢间餐厅最后揾左商场员工同佢倾,但我地太嬲决定唔帮衬呢间餐厅。希望你地好好反省,用优惠券唔代表唔使俾钱,咁样对顾客系唔会再有
其实我哋已经晒咗半个钟以上系呢件事上面!
最后揾左商场员工同佢倾,但我地太嬲决定唔帮衬呢间餐厅。
希望你地好好反省,用优惠券唔代表唔使俾钱,咁样对顾客系唔会再有人想再嚟帮衬!