(非会员)
2005-09-18 7 浏览
o岩o岩16 号系我地班中七同学仔ge gathering. 我地仲约埋班劳苦功高ge 老师同我地一齐食餐饭. 约jor 去呢间之前仲以为真系好似传闻中好食过汉和, 但系其实无论服务态度, 甚至食物水准及卫生方面都垃圾!!!!!! 我地约好jor 六点九要台. 我地一行共廿五人. 初初七点钟有十六个人到. 到八点余下的都到埋. 其实呢个时候仲有人都仲会join. 有条大陆婆侍应系都要屈返我地俾个炉出o黎. d 态度仲要系呼喝o个只!!!! 最后竟然要劳烦老师们大义灭亲, 话同我地唔同台, 先至唔洗被迫就范!!!! 到九点就催俾钱!!!!! (即系间接叫走人la!!!!!) 整体o黎讲呢间咁ge 铺头咁ge 服务态度搞差晒我地成个gathering 好开心ge 气氛!!!!!! 最出奇ge 就系竟然无VIP 房!!!!!! 如果唔系应该唔会出现d 咁尴尬ge 气氛卦?! 另外此店座位狭窄, 地方湿滑. 食物如鱿鱼ge 口感跟本同食车仔面所烚ge 鱿鱼相差无几. 甜品如雪糕方面唔知点解佢个雪柜咁深. d 雪糕又要俾人"笔" 到咁少跟本就"笔" 唔到!!!!!! 卫生方面路途往女洗手间方向略

到九点就催俾钱!!!!! (即系间接叫走人la!!!!!)

卫生方面路途往女洗手间方向略嫌畸伛. 而楼面亦多次发现有"小强" 影. 餐桌上偶尔亦会发现小蚂蚁!!!!