2010-06-22 3 浏览
上星期同朋友庆祝生日谂住开开心心黎食餐饭, 结果食到一肚气!首先, 佢地d侍应个个黑口黑面, 问佢地啰d野或者吹下d野食都比哂面色你睇, 劲冇引!另外, 佢地漏单漏得非常神奇! 头一个钟出野食劲慢, 好多时候都系佢地放低一两碟野, 一班人几分钟内食完之后就系等佢两三个字先有下一批野食, 食左成个钟都系饱得一半! 离谱! 未试过咁样食放题!有见及此, 我地系食到last 15分钟last call既时候就写左大量野食, 再同佢地d 侍应讲之前叫d野都唔要, 出哂依家落个d野食就ok. 之后佢地既侍应就出黎同我地讲食唔哂要计番钱呀, 我地又叫佢地出张单比我地睇佢会出几多野食咁样. 之后神奇既事就发生喇, 食左咁耐都未出现过既烧牛舌, 白玉豚等食物居然系我地check单之后出现左. 喂大佬, 咩原因呀? 头85分钟都冇既野, 一投诉,一check单就有?总括黎讲, 依间野d野食系ok既, 比起好多放题都出色. 但系佢地既服务可以讲系垃圾, 本人之唔建议各位帮衬, 除非你想受下气啦. 每人比二百几蚊唔系多, 但系唔至于要受气啰. 唔知系佢地公司policy系咁呀?定系员工质素既问题呢?

2010-06-19
庆祝纪念