前几日啱啱收工,我老死话带我食吓甜品,就去咗土屋,之前食过附近几间米入黎呢间食吓!我老死话成半年冇食过,好好食😍😋😋😋米顺下意lor !睇咗阵,叫咗个地狱雪山,苹果金宝share食,等咗阵个雪山就到,我地心谂有无甘快?黎到面前!哗!中伏!个样卖相差!仲有浓到咁样!搞错呀!我地俾几十蚊食个咁既野!睇到都吾想食!😡😡😡😡😡食咗几啖唔想食落去!个苹果金宝,无肉桂味,苹果一pat 咁,个ice cream溶嘅!苹果上面果d粉系唔识形容!仲有个带眼镜个职员服务态度极差!原本打算投诉,但眼见冇穿制服,唔知系米老细,所以就算啦!职员大大声讲粗口!老死话以前好食好多,宜家难食都俾钱都唔要!入得黎食都系倾过计,讲心事!以后都唔会再帮衬😡😡😡😡😡😡
宵夜
用餐优惠