4份食物既外卖,16:36落单,等左45分钟。等左30分钟个时第一次催个楼面女仔(黑衫,小肥,紥辫,戴眼镜),当时话等多5分钟,ok我再等多15分钟,然后行左入去揾个女仔,佢仲示意我等然后行左去。最后我系收银位置对住几个staff,大声问左一句究竟有无人可以答我野,个女仔至去揾份外卖,同时有另一个女人行过搭咀话未有呀,根本我睇住个份外卖10分钟前已经摆系岀菜位一边。佢拎比我既时候仲唔耐烦想我拎咗份外卖就算,我即刻著左质问佢点解会摆埋一边,佢净系repeat几句唔好意思,然后有个著白恤衫既男人(应该系经理)行过嚟问有咩事,佢讲左句’佢话要解释㖞’,然后就走左去。个经理话唔好意思同解释,又问我咩payment可以退钱,我话唔系退唔退钱既问题,系service问题,个男人话个女仔第一日返工,我话呢个系你哋公司内部既问题,大家睇到岀面成村人等紧无人理,同时有个女人都走左入嚟话系岀面等左20分钟都无人带位。当时下午4,5点根本唔系full house,楼面我见到起码有4-5个staff,但个个行黎行去唔知做紧咩,好几枱客系咁举手都无人理。咁既服务,真心垃圾!
4份食物既外卖,16:36落单,等左45分钟。

咁既服务,真心垃圾!

2022-09-24
45 分钟 (外卖自取)
用餐优惠
现金券