垃圾级用餐体验,想受气就黎帮衬!由入座、落单后,足足系等左一个钟都未有菜上!!!!星期五晚,book左4人食饭庆生。第一次落单暂时叫左五花腩、见有几款,问有乜分别,佢唔答,问边款厚、边款薄,佢又唔答跟住就推荐左我哋叫左个特级金奖五花腩,话烧出黎香好多,然后另外叫左牛肋条、蔬菜拼盘、凉拌葱丝、泡菜煎饼。熟食未上到其实明白,但烧肉系唔需要煮,唔明点解要等一个钟??中途催左3次,先至上韩式小菜比我地,但依然未有其他野食,键基于佢哋上菜太慢,我地就第2次加单落左个海鲜豆腐锅。到第4次催佢,先话「快咖喇,黎紧」跟住泡菜煎饼上菜先,但一食落系冻…..连暖都唔系,但因为大家都好饿就继续食之后d烧肉先至到,然后佢地店员就帮手烧,其实只系夹左块肉落去,就走左。不过我地冇所谓,觉得自己烧仲好,牛肋条同埋𠮶个咩金奖五花腩真系好普通,完全feel唔到佢话呢个五花腩烧出嚟好香到呢个时候其实已经差唔多两个钟,但个个凉拌葱丝依然未到….咁又唯有再催!之后个汤黎左,见佢出哂烟,心谂一定好够热,然后就叫店员比4只碗我地其实都搞笑,因为本身餐具系冇碗,得碟,如果唔叫可能真系碗都唔俾你用拎碗都催左2次,唔知系因为等得耐定其

垃圾级用餐体验,想受气就黎帮衬!

由入座、落单后,足足系等左一个钟都未有菜上!!!!

见有几款,问有乜分别,佢唔答,问边款厚、边款薄,佢又唔答

到第4次催佢,先话「快咖喇,黎紧」
就继续食

不过我地冇所谓,觉得自己烧仲好,

其实都搞笑,因为本身餐具系冇碗,得碟,
如果唔叫可能真系碗都唔俾你用
拎碗都催左2次,唔知系因为等得耐定其实个汤本身都唔算热,分完之后,其实饮落系唔热……..

食到呢到,其实都冇抱任何期望,但因为唔够食
再追加左一份普通五花腩同埋蔬菜石锅拌饭
今次又好快上到菜呀,唔知系咪开始走左好多客,普通五花腩比起佢推荐𠮶款烧出黎系仲香啰。
个石锅饭捞完系湿漉漉,冇饭焦,又系怀疑过石锅本身都唔够热。

间野话收22:30,但个疑似老板娘既韩国女人,21:45走埋黎我地张枱讲一堆冇人听的明既韩文,加几句广东话,示意我哋快啲走,
然后隔咗一阵佢又走黎,将本身系炉入面嘅烧到干哂黑哂既菇同洋葱同堆几旧肉,好似炒饭系咁兜左几野,然后佢准备想夹落我个碟,我话唔要,唔知佢呢个系乜嘢操作….留意返!d洋葱同埋菇系浓哂黑哂,然后佢问我点解唔食菜
我真系好无言…..
其实d菇同洋葱系个店员经过,然后帮我哋放落个炉,话好食wo)本身都冇谂住烧嚟食。

之后佢夹晒其他洋葱同埋菇俾我啲朋友
然后就收走晒啲炉….
知佢赶收工,但𠮶阵10点都未到

因为我哋订咗蛋糕,系到庆生
之后就叫佢地上埋蛋糕la,未食完,𠮶个韩国女人又走埋嚟,又讲一大堆韩文,做晒手势咁
叫我地走,话佢地收工la
呢个时候系22:20
听到隔篱枱啲人都系咁俾人催快d走。

总括而言,真系垃圾级体验,此生不再帮衬!!有人请你都唔好食记得!!!