食过呢间餐厅几次 食物质素越黎越差都算今日一行14人1点去到,大约1点05分左右嗌晒野食,等咗好耐,差唔多每十分钟催一次单,催咗半个几钟,只系不停话上紧上紧,问题系,只系饮品同沙律嘅前菜,都未上到,等到大约45分钟,先上到三四盘前菜同饮品,前菜只系少量沙律菜同两小块面包,都要等禁耐未上齐。去到2点,连主菜都只系上左一两碟,野饮都仲系上左一半都无,再催佢都系话整紧,忍唔住叫佢一次过连甜品上晒,午饭时间最多个半钟,净系等佢上饮品前菜已经无左一大半嘅时间,咁大间餐厅,可以容纳咁多人,竟然一个午市都做吾切,仲要个女staff系咁黑面,到2点15分,姐系越过一个钟,都未上齐饮品同主菜,然后再催佢,个staff答,唔够杯,所有俾唔到野饮我地,真系第一次听咁大间餐厅,唔够杯!!!!!!!!!!!!叫佢地甜品同所有未上嘅主菜打包走,因为lunch time就黎完,佢地连pack野饮都pack左好耐,一行人有一半无食主菜就要走,呢间野一个餐至少要150蚊,我地14个人,至少都食咗2000蚊,啲服务竟然系咁,我地只系其中一枱,呢间野至少容纳到40个人,连基本14个人都搞成咁,点做生意呀,分量已经以前少,价

食过呢间餐厅几次 食物质素越黎越差都算
今日一行14人1点去到,大约1点05分左右嗌晒野食,等咗好耐,差唔多每十分钟催一次单,催咗半个几钟,只系不停话上紧上紧,问题系,只系饮品同沙律嘅前菜,都未上到,等到大约45分钟,先上到三四盘前菜同饮品,前菜只系少量沙律菜同两小块面包,都要等禁耐未上齐。去到2点,连主菜都只系上左一两碟,野饮都仲系上左一半都无,再催佢都系话整紧,忍唔住叫佢一次过连甜品上晒,午饭时间最多个半钟,净系等佢上饮品前菜已经无左一大半嘅时间,咁大间餐厅,可以容纳咁多人,竟然一个午市都做吾切,仲要个女staff系咁黑面,到2点15分,姐系越过一个钟,都未上齐饮品同主菜,然后再催佢,个staff答,唔够杯,所有俾唔到野饮我地,真系第一次听咁大间餐厅,唔够杯!!!!!!!!!!!!叫佢地甜品同所有未上嘅主菜打包走,因为lunch time就黎完,佢地连pack野饮都pack左好耐,一行人有一半无食主菜就要走,呢间野一个餐至少要150蚊,我地14个人,至少都食咗2000蚊,啲服务竟然系咁,我地只系其中一枱,呢间野至少容纳到40个人,连基本14个人都搞成咁,点做生意呀,分量已经以前少,价钱亦贵咗,拣呢间食因为可以坐到好多人,点知个体验禁差,以后唔会再食,太过份。同埋呢间野,次次去啲员工都唔同,次次都黑面,大家都注意下唔好再去,等执粒!!!!!!!!!!!!!!!
2024-07-04