2020-12-12 569 浏览
以前打电话叫外卖,觉得间餐厅服务都几好,加上d野食都唔错,对依间泰式餐厅噶印象都几好,今日同同事再帮衬,谂住walk in外卖唔阻人哋地方,点知就赖晒野,walk in外卖个速度其慢无比,平均一张单外卖自取单做成十几分钟,由12:55分等,等到13:25先攞到个餐,中途催左2次,都系叫你系外面等,仲话:得一个人包外卖,做唔切啊!等待途中(around 过左15分钟)见到其他同事walk in堂食,唔使等,有位坐,仲要好快就有得食!!! 好离谱!!!唔系跟单跟顺序去做噶咩?点解堂食你就快,walk in外卖就咁慢啊!!!系咪收左钱你就唔使理啊!? 做唔切外卖就唔好簁我哋时间啦!揾多一个帮手包外卖好难咩?得𠮶一个钟头食饭,等个饭都成半个钟,真系多谢你间餐厅啊!!!搞到我哋滚水漉脚,拿个外卖冲翻去office食饭,连少少休息噶时间都没埋!!!未食饭都激到饱左啦!!多谢你比我哋咁“好”噶体验啊!!未使旨意我哋再帮衬你啊!
饱左啦!!多谢你比我哋咁“好”噶体验
啊!!未使旨意我哋再帮衬你啊!
外卖自取