2022-02-07
服务唔得 态度唔好 食物质素差 分量少 中午去食 入座啲员工比面色我睇 我好好态度 唔该前唔该后 但系佢地都冇点好样过 落单时 我讲得好清楚 但系都问来问去 好似我阻住佢咁 放低碟饭好似挽飞碟咁 撞落黎 野饮又倒晒出黎咁 完全唔掂 食物质素又差 味道普通不在话下 饭又少 好似要好多钱咁? 比劲少饭 好啦食左8成左右 我放低饮啖茶 睇睇手机 佢就黎收走左佢 我未食完架㖞 我真系O左咀 好啦 我算 我忍 我帮朋友叫个外卖 其实我第一次食 我朋友话几好架 成日食 好啦 帮佢叫 个员工语气极差 好吧 我都忍 叫左 外卖到又系飞过黎 真系吓一吓 火爆地去埋单 走去朋友到 算数啦 都冇下次 上到去 开外卖 都唔系我要既野 野食野饮都唔一样 我真系把几火