简直几千几万个愤怒!!!!呢间咁既海天一色 听个名以为有海有景 点知出面咩都无 只有对住马路一条入到去!!! 明明上网睇话星期六日公假$88 点知去到话要$98 (今个5月1系星期日黎咋大佬!!难道劳动节都系特别节日?) 都算喇!!!!但呢间野真系好呃人!!!好取巧啰!!!当人水鱼咁!!!! 话明任食!!!上网睇明明list晒d野食出黎(无标明话某d要额外收费架) 已经少款啦 仲要够胆死连平日最基本既粟米...蕃薯...等等都要逐件or磅收钱!!!!!!收成$98一位 又要$20开炉费 又唔系多野食 都仲要额外收费!!!!!!最大问题系你上网无讲明!仲要list埋出黎!!!人地系睇完觉得ok先拣你食架咋!!!好过份更火滚既系 佢收完开炉费 烧到无晒碳 问佢加碳又要$10包哗!!!开炉费$20都连2包半碳丫!!!! 你宜家要收$10细细包!!!! CRAZY真系咩都要钱最最最最过份既系 同个老板理论 佢竟然话 "系任食呀 不过无话任烧"果然好野! 无话可说啦呢间咁既海天一色 真系名副其实既老千店黎食物质素一般 款式少 相比其他同类型bbq场真系好唔掂!!!!!忠告大家唔好试!!

简直几千几万个愤怒!!!!

但呢间野真系好呃人!!!好取巧啰!!!当人水鱼咁!!!!

更火滚既系 佢收完开炉费 烧到无晒碳 问佢加碳又要$10包
CRAZY真系咩都要钱