2017-09-03
实在太过份 态度咁差都得既话说我星期日下午茶近尾段时间去饮茶 岩岩坐底冇耐茶上左比我地la 但就冇滚水 都算 咁叫个侍应拎la 我唔知佢真听唔到定唔想应我地 叫左2次先睬我地之后我地落左单la 我地系搭枱既明明个度写我地A枱 入机佢就入正枱 黎左个生煎饱就叫正枱 我屋企人唔知我点既 又冇叫A枱 就话会唔会唔系我地既 话算la 黎左就照要la 我话我有点过 个阿姐就劲唔好态度话我地话唔系正枱 所以要揾经理查单 唔会比我地 明明我都话系我点架lo 之后个阿姐一去冇回头之后再问d部长 部长就话卖晒 有冇搞错呀 咁都得之后我地问左几次 先有个部长话佢入左我地做正枱 我地点左8,9样野 黎得个4样 咁我都知咁知咁迟先去d野食有部份一定系卖晒架la 咁都唔系问题 重点系除左肠粉 其他都冇人话我地听系卖晒 由我地白等 如果早知卖晒 我地可以点过第2样而且个个服务过我地既部长 侍应都服务态度奇差 咁都得食到一肚气 快快埋单走人之后先知呢间野服务态度一向差 又成日漏单 传菜既阿姐又乱盖印 中点盖成精点 奉劝各位唔受得气 千万唔好去食
话说我星期日下午茶近尾段时间去饮茶
之后再问d部长 部长就话卖晒 有冇搞错呀 咁都得