2024-09-10
一放假屋企人就中意去食有Salad Bar嘅西餐😚今次系时代广场揾咗呢间型格又充满艺术感嘅西餐厅🤓呢度个Salad Bar劲丰富呀❤️火腿拼盘都有三款拣,芝士粒大大粒放系度比人夹🧀新鲜嘅沙律菜有两大盘,旁边有好多酱汁可以落😇仲有合桃、烟肉、果干等等配料!另外有啲调好咗味道嘅沙律,款式都有好几款拣!水果方面有哈密瓜同西瓜✨每个set包咗餐汤,今日嘅餐汤系好清甜又浓稠嘅南瓜忌廉汤!炭烧澳洲顶级西冷呢度嘅主菜同样出色,呢块西冷扒劲香炭烧味!牛肉好Juicy,肉质好嫩滑,食完都唔会黐牙嘅❣️意式香煎大虾配意大利面呢度嘅意粉好有咬口,就算我影咗一阵相、食咗一阵牛扒再食佢都会淋晒😇酱汁系我钟意食嘅蕃茄酱,酸甜味道适中🍅大虾够晒大只,而且非常爽口弹牙🍤套餐仲包咗每人一件切饼,今次嘅蛋糕系椰子朱古力,味道好清新🍰Les Allees De食牛扒梗系要饮返杯红酒啦,呢杯红酒嘅味道会过甜,同牛扒好夹😌渡鸦🐦⬛呢杯伯爵茶嘅Cocktail味道好得意,饮到最尾,伯爵茶嘅味道都好浓厚💖套餐仲包咗奶茶咖啡,呢度嘅咖啡够晒热辣辣,啱晒我哋食完咁多嘢又饮完红酒再饮呀😜屋企人要咗热柠水,估唔到一杯柠水都劲啱打卡
今次系时代广场揾咗呢间型格又充满艺术感嘅西餐厅🤓
呢度个Salad Bar劲丰富呀❤️
火腿拼盘都有三款拣,芝士粒大大粒放系度比人夹🧀 新鲜嘅沙律菜有两大盘,旁边有好多酱汁可以落😇
仲有合桃、烟肉、果干等等配料!
另外有啲调好咗味道嘅沙律,款式都有好几款拣!
水果方面有哈密瓜同西瓜✨
每个set包咗餐汤,今日嘅餐汤系好清甜又浓稠嘅南瓜忌廉汤!
炭烧澳洲顶级西冷
呢度嘅主菜同样出色,呢块西冷扒劲香炭烧味!
牛肉好Juicy,肉质好嫩滑,食完都唔会黐牙嘅❣️
意式香煎大虾配意大利面
酱汁系我钟意食嘅蕃茄酱,酸甜味道适中🍅
大虾够晒大只,而且非常爽口弹牙🍤
Les Allees De
食牛扒梗系要饮返杯红酒啦,呢杯红酒嘅味道会过甜,同牛扒好夹😌 渡鸦🐦⬛
套餐仲包咗奶茶咖啡,呢度嘅咖啡够晒热辣辣,啱晒我哋食完咁多嘢又饮完红酒再饮呀😜 屋企人要咗热柠水,估唔到一杯柠水都劲啱打卡