2021-04-07
⿻⿻ 𝘛𝘩𝘦 𝘍𝘳𝘦𝘲𝘶𝘦𝘯𝘤𝘺𓏲𓏱𓏭𓏭呢间山林道嘅餐厅门面超级抢眼 大量鲜黄色同白砖嘅设计好型格 第一眼以为系美式快餐店 ヾ(o゚∀゚︎o)ノ铺头好大 格局都好靓 不过位置有啲逼 唔算好有空间感 假期唔系正餐时间去都差唔多满座~ 佢地有咖啡同抹茶拿铁个啲 不过主打都系西餐 嘢食选择都唔少 个日食饱咗去所以冇机会试啲mains 食咗个Matcha Tiramisu卖相有少少失望 睇唔到一层层嘅效果 Tiramisu嚟讲味道唔会好甜 上面系抹茶粉 入面嘅手指饼干都系索咗抹茶 配埋mascarpone cheese都几夹 不过冇咗tiramisu灵魂嘅酒都系差啲嘢嘅感觉𓏲𓏱𓏭𓏭Matcha Tiramisu $68Americano $34Peppermint Tea $34
𝘛𝘩𝘦 𝘍𝘳𝘦𝘲𝘶𝘦𝘯𝘤𝘺
𓏲𓏱𓏭𓏭