2024-05-04
🖤 呢间楼上餐厅都几高私隐度,因为去到门口仲要揿钟先开锁入得😆 入到去灯光昏暗,黑色为主调,几有情调。楼底都算高,坐落都几舒服☺️ 🖤 饮品同埋食物Menu都比想像中多选择👍🏼🖤 人气酱爆鱿鱼 🦑 $88份量唔算多,但系整得又几好食😝鱿鱼质感弹牙,酱汁惹味,令人一条食完接一条,作为小食满分😋🖤 加拿大海胆意粉 🍝 $198平时好惊啲海胆有浸怪味,好彩呢度嘅海胆都好鲜甜😊 意粉酱汁好Creamy,每条意粉都挂到汁👍🏼🖤 西班牙黑毛猪配招牌苹果烧汁 $208黑毛猪好好食🐖 肥瘦得宜,咬落有油香,超香口☺️ 如果薯条可以更脆一点就好了~🖤 Chocolate Angel 🍫 $108Chocolate + Baileys! 一听呢个组合就知道系我最爱😜饮落去两者配合得刚刚好,好滑口,少少甜又唔会太甜👍🏼🖤 Mango Shiso 🥭 $88呢杯就系Mocktail,无酒精的。饮品杯造型特别,饮落芒果味浓,加上少少紫苏叶味,冻冰冰,消暑一流。🖤 如果想同朋友饮杯嘢, 食少少, 倾吓偈,我觉得上嚟Dark Leaf 都几适合😊
🖤 饮品同埋食物Menu都比想像中多选择👍🏼
🖤 人气酱爆鱿鱼 🦑 $88
份量唔算多,但系整得又几好食😝
鱿鱼质感弹牙,酱汁惹味,令人一条食完接一条,作为小食满分😋
🖤 加拿大海胆意粉 🍝 $198
🖤 西班牙黑毛猪配招牌苹果烧汁 $208
🖤 Chocolate Angel 🍫 $108
饮落去两者配合得刚刚好,好滑口,少少甜又唔会太甜👍🏼
🖤 Mango Shiso 🥭 $88