门面细细 红砖墙配霓虹灯 装修行型格美国街头风路线 十分抢眼👀食物方面有多达14款汉堡 (好似多过M记😂) 小食 沙律 甚至意粉可供选择最欣赏嘅系店家提供埋手套 多肉汁都唔惊整污糟手 好贴心💗.🐈🎀 ᴛᴀsᴛᴇ: ★★★★☆ ᴠᴀʟᴜᴇ ᴡᴏʀᴛʜ: ★★★★☆ .▪️鹅肝和牛汉堡 $148▫️肉酱薯条及罐装汽水 $35 (跟餐).食好啲 鹅肝配汉堡 当奖励下每日返工嘅自己😌和牛同鹅肝都好Juicy 大大啖咬落去仲有爆汁嘅感觉💦配上黑醋酱系意想不到地夹 中和油腻感 味道丰富‼️材料包括:甘香鹅肝 双层芝士 香煎草饲和牛 黑醋酱 番茄 生菜.肉酱系半肥瘦猪肉碎加啲番茄煮出黎的粗薯条份量都几多 小小辣 好惹味 就咁食啲肉酱都好好味🤤搞到最后只好点台面上嘅茄汁 千岛酱 同埋芥末一齐食好彩都有好多酱料提供😂.❝☺︎ ғᴏʟʟᴏᴡ ᴜs @ragdoll.kjai ғᴏʀ ᴍᴏʀᴇʀᴀɢᴅᴏʟʟ ᴅᴀɪʟʏ𓃠⸝⸝꙳ • ғᴏᴏᴅɪᴇ𓌉◯𓇋 ‎‎‎• ʟɪғᴇsᴛʏʟᴇ⋆♬︎ • ᴛʀᴀᴠᴇʟ*⋆✈︎❞
门面细细 红砖墙配霓虹灯
装修行型格美国街头风路线 十分抢眼👀
最欣赏嘅系店家提供埋手套
多肉汁都唔惊整污糟手 好贴心💗
🐈🎀
ᴛᴀsᴛᴇ: ★★★★☆
ᴠᴀʟᴜᴇ ᴡᴏʀᴛʜ: ★★★★☆
▪️鹅肝和牛汉堡 $148
▫️肉酱薯条及罐装汽水 $35 (跟餐)
食好啲 鹅肝配汉堡 当奖励下每日返工嘅自己😌
和牛同鹅肝都好Juicy 大大啖咬落去仲有爆汁嘅感觉💦