2022-09-10
⭐️Famous Seafood Boil 惹味海鲜袋 (啱哂2-3人分享)Boiled whole lobster, scallops, shrimps, clams, calamari, sausage, corn 原只波士顿龙虾、带子、大虾、鲜虾、鲜鱿鱼圈、香甜、粟米、香草肠我觉得最正嘅系个汤底🫕 用左龙虾汤同埋啤酒去煮🦞 加埋其他海鲜嘅鲜甜味, 赞赞😋 ⭐️黄金邪恶软壳蟹配香烧焦糖苹果谁能抗拒Evil snacks🙈 Happy share, 佐酒啱哂啦🦀 ⭐️鱼子酱安格斯牛他他系我最喜爱嘅Beef Tartare吖😍 调味做得唔错, 几complex😋 ⭐️MATCHA TIRAMISU 抹茶提拉米苏⭐️CLASSIC TIRAMISU 经典提拉米苏HK$68@ 两款都有惊喜, classic就无咁甜🥧 🍹TOGETHER WE JOY (Tequila base)🍹EDEN GAARDEN (Gin base)🍹PINK SOUR (Gin base)
⭐️Famous Seafood Boil
惹味海鲜袋 (啱哂2-3人分享)
⭐️黄金邪恶软壳蟹配香烧焦糖苹果
⭐️鱼子酱安格斯牛他他
HK$68@ 两款都有惊喜, classic就无咁甜🥧
🍹EDEN GAARDEN (Gin base)
🍹PINK SOUR (Gin base)