今日做野经过尖沙咀,发现呢间黑白型格cafe,小店不大,座位不多,顾客却络绎不绝,好多人买咖啡!被吸引入去。Menu有好多野食,risotto、意粉、all day breakfast、沙律、beagle,野饮都有好多特式选择。今日得自己一个又好肚饿,叫左个carbonara试下,再加埋我最钟意嘅hojicha latte (呢个饮品唔系周围有咖) ! Hojicha latte上面嘅拉花好靓,睇得出barista 嘅心思意粉因为系即刻煮嘅关系,要稍等一阵。有好香浓嘅蛋黄味一路食一路发现好多客人钟意同barista哥哥倾计,呢度真系好好service 食完lunch,买多杯iced americano叉足电下昼继续搏杀。下次再嚟要食 beagle同soufflé pancake

意粉因为系即刻煮嘅关系,要稍等一阵。有好香浓嘅蛋黄味

下次再嚟要食 beagle同soufflé pancake