2023-04-08 256 浏览
深水埗型格咖啡酒馆🍸同老板Kolor 摇滚乐队🎸风格一致行Cyber Punk 路线门口位可以带狗狗而成间餐厅都可以做包场架方便搞唔同活动👍🏻呢到饮品好特别,我地就试咗: 📍爱的泡泡 $58特色饮品 👍🏻 用咗冷萃咖啡,就算6pm 饮都唔惊瞓唔著,咖啡因唔会好重,加埋西柚、玫瑰洛神花茶、梳打,味道好精新 🍸上面有一层好厚嘅玫瑰洛神花泡沫,闻落好香,而且打咭都好靓📍Longjing Tea Highball $98见到呢个combination@已经忍唔住要即刻叫 😝 原来咁啱拣咗佢哋嘅其中一杯signature ☺️ 威士忌饮落都几易入口,带有淡淡嘅茶香。大家要留意返呀~呢杯酒精浓度比较高架意大利黑醋酱煎卡津牛脷 📍$88好厚身嘅牛脷,外面少少脆,内里依然做到好淋身 😋用黑醋酱,令油腻感降低牛油果芝士墨西哥粟米片 📍$88普通嘅墨西哥粟米片加上超多嘅牛油果芝士,即刻变得唔普通。越食越停唔到,用黎𩠌酒简直一流呀 👍🏻泰式香辣鱼饼 📍$68份量都有成8块架,都几多,点埋个泰式辣酱,几香口美味
深水埗型格咖啡酒馆🍸
同老板Kolor 摇滚乐队🎸风格一致
行Cyber Punk 路线
门口位可以带狗狗
而成间餐厅都可以做包场架
方便搞唔同活动👍🏻

呢到饮品好特别,我地就试咗:
爱的泡泡

📍爱的泡泡 $58