2021-09-16 699 浏览
食物质数,服务态度,其实好主观。做生意嘅手法,系咪老实就冇excuse.。今日星期三,见到有优惠,串烧买一送一,如果冇问清楚细节,自己对号入座已为买一送一就食,咁样就唔好怪人,但系兜口兜面问完先坐低点菜,食完埋单都唔明点计,再问多几次先知系买一份送一份,咁送一份都唔啱数,应该系点呀,之后要用计数机话买一份送「最平𠮶份」,结果终于出嚟。OMG, 当然唔系好开心咁离开,另外一枱街坊客都刚埋单,系门口一齐话伏咗啦!我相信今日的遭遇唔系单一个案。有时唔系计较多少优惠,做生意唔使赚钱咩。去边间食系我嘅选择。人哋有心唔讲清楚,氹你入去食完野要顶住条气走,就系我比负评的原因。
2021-09-15