2023-05-11 72 浏览
🔻之前去过呢间同名葵涌广场小食店,发现佢地原来附近仲有猫猫cafe,路程只系5分钟,仲可以带小食店既野食去猫猫cafe,猫奴既我地当然要去玩下猫猫🐱一入门口就见到一个大城堡猫爬架,入到去见到另一个大型猫树🌴,睇得出猫猫生活环境几好几多野☺️!嚟得猫猫cafe主角当然系猫猫,呢度有三十只猫猫,有英短美短缅因猫,猫猫量十足😆墙上贴住猫猫名同猫猫关系图,叫到猫猫个名可能会走过嚟应你😍当攞起猫棒,猫猫就冲过黎玩,场内仲有board game可以玩,有board game有猫猫,真系唔觉唔觉就玩左一日🥰cafe都有提供简单食物🥘King究极屈机汉堡,大大个汉堡,真系屈机😆汉堡配合左适量嘅蕃茄同生菜,唔会有油腻感,够晒健康☺️😋薯角,新鲜炸起,而且分量充足钟意食雪糕嘅朋友一定要叫☺️食野记得好好保护食物,猫猫会过黎抢食物🤣入场要脱鞋,过黎玩记得「著袜」呀!猫猫cafe收入会拨作支援救援浪浪用途,食完玩完帮助无家既浪浪,买支波子汽水都开心啲🥰🩷❤️❤️🧡💛💚
🔻

cafe都有提供简单食物🥘

😋薯角,新鲜炸起,而且分量充足钟意食雪糕嘅朋友一定要叫☺️

食野记得好好保护食物,猫猫会过黎抢食物🤣
入场要脱鞋,过黎玩记得「著袜」呀!