2022-07-13 534 浏览
行过柯士甸路其实周围都好多选择,见到有中西韩日越南野等等美食,lunch time时间间间食店都贡多人,又嘈又迫搅到气氛好似抢食咁,我又唔系好赶时间,唔使咁紧张姐,行行下见到一间唔太起眼嘅家庭式经营cafe店,一于入去试吓,坐位很宽躺,菜单都算多选择👏🏻👏🏻食物菜单虽然不是特别新口味,但胜在大大碟份量十足👍🏻香草鸡扒系焗嘅好Juice😋天气热辣辣♨️我费事走来走去一日去食咗两次🤣下午茶食过牛油果蛋沙律包,不错👍🏻食完很饱肚绝对不会食完好似无食过咁😜若果细食嘅红粉佳人分分钟可以两份食添架👩🏻🧑🏻热Latte好好饮呀,温度甜度香度奶够滑,正啊👍🏻老板好nice,小店标榜无任何味精💝即叫即做用心经营小店,支持💪🏻揾食艰难对自己好D☺️
2022-07-12
  • 牛油果蛋沙律包