2019-06-23
#shibafatfat为食记- Like and follow @shibafatfat -//呢间小店系小肥柴朋友推介,话佢哋有台湾蛋饼同浓浓嘅人情味,小肥柴当然要支持下啦🥰座位唔多,装修亦都唔见得奢华。迎面而来嘅系一个亲切嘅老板,除咗主动打招呼之外,亦都好亲切咁推介佢哋嘅食物。𠮶种亲切感好真诚,唔系为咗打份工而伪造出嚟。小肥柴同朋友叫咗蛋饼套餐配柚子汁,一份系肉松加吞拿鱼($58)、一份系培根加芝士加薯饼($58),盐酥鸡、花枝丸~(冇标价,每人$100埋单🤣)一句讲晒,肉松加吞拿鱼蛋饼同花枝丸好有惊喜,热辣辣食简直系人生一大享受,大推介!🥳其余嘅食物就不过不失,拍得住台湾一般早餐店嘅水准~不过值得一赞嘅系:每次老板递上彩色嘅时候都会讲声多谢,拉近左同食客嘅距离。仲有,呢间铺头夜晚关8:00,而肥柴唔知情下吹水吹到8:30都冇赶我地走,好滚动😭所以话,小店值得支持永远有原因🥳🥳唔知你哋心目中嘅小店又系边间呢,欢迎话俾小肥柴知呀🥰//环境 3/5食物 4/5CP值 4/5回头率 4/5 总评级:#Shibafatfat感觉暖暖的//📍 小俩口台式汉堡蛋饼专卖店鲗鱼涌芬尼街22-46
环境 3/5
食物 4/5