排紧队时候,见到里面有两张二人枱空咗,我问服务员点解唔安排入座,佢竟然话要等中间𠮶张二人枱𠮶位客人走咗之后,安排前边六位入去先到我地。结果等咗15分钟𠮶位客人仲未走,然后等咗20钟先入到,竟然都系要我地坐返本身空左𠮶两张二人枱,真好笑!叫咗热的芋圆4号,嚟到竟然系常温嘅温度,少少暖都几乎无!然后同服务员讲,佢拎返入厨房,拎返出嚟竟然系用微波炉叮翻热比我,系个焦糖布甸几好食,唔想再帮衬了。第二日见到市中心麦当劳,好似新开冇几耐嘅芋见好圆。谂住试吓,但系见佢里面竟然空无一人,以为会唔好食中伏,点知发现原来味道比鲜芋仙好,份量又多,价钱又比较平。希望佢即使而家冇乜人帮衬都唔会咁快拜拜,因为我决定以后响屯门市中心食芋圆,都会食𠮶间,不会再食鲜芋仙。