2020-08-09
返工前与好同事约埋午餐,拣咗呢间未食过嘅,去到唔使等位,男店员是韩国人,比咗梳化四人枱我哋,地方大景观好靓(望到360缆车🚡)有室外露台位置(太热唔会坐室外)环境是舒服的堂食无套餐全部散叫,价钱偏贵Honey Mellow Chicken($218)金黄色卖相靓,皮薄沾满蜜糖酱,微甜鸡肉略嚡(因我喜欢食鸡胸,是正常的微嚡)同酱汁夹嘅!ok韩式鸡蛋卷($148)卖相靓,份量都几多,鲜黄色蛋邨皮包住馅料(火腿、蟹柳、青瓜之类)净食略淡,沾上酱料好味,自己最喜欢芥辣!韩式牛肉炒年榚($165)因其中之一同事唔食辣,所以叫呢样,其实似中式小菜😁牛肉有牛味略韧,要啲牙力𡁻,配菜系青椒芽菜丝爽脆,汤汁似甜豉油汁,年榚软糯弹牙,整体其实ok,不过无红辣酱嘅锅咁惹味!如果食到辣嘅唔需要食呢款三个人食(2女1男)其实我唔够饱!差不多$200一个人午餐都几贵店员两个睇全场,英文沟通,态度好!不过以返工午餐来讲,性价比低
堂食无套餐全部散叫,价钱偏贵
店员两个睇全场,英文沟通,态度好!
不过以返工午餐来讲,性价比低