2015-06-13 641 浏览
今日同朋友系大围踩单车,踩到鬼咁攰,于是系附近揾野食,跟住俾我发现到间好野,间野门面当眼位置写住「无限添饮」,真心岩岩晒我地呢啲出左成身汗嘅。一入舖头就发现呢间野装修都算唔错,地方够大,空气够足。。。一坐低无几耐,跟住我地成班饿鬼就疯狂咁叫野食。之后首先上黎嘅野食系烟三文鱼沙律,个份量同卖相真系ok㖞,黑醋配埋啲爽脆嘅沙律菜,同埋鲜美嘅烟三文鱼,真系开胃。白酒忌廉蓝青口 -青口肉质不错,但系啲汁唔够味,如果可以浓味一啲会更好。韩式拉芝士辛辣泡菜鸡肉石板饭,呢个韩式拉芝士辛辣泡菜鸡肉石板饭真系令我好惊喜!真系无谂过会有咁多芝士碎,仲热腾腾咁上碟,而且啲鸡肉又唔系老,都几嫩口,卷埋啲芝士一齐食,仲要配埋一大碗白饭,真系正到爆。德国咸猪手,猪手外面表皮变得金黄脆身,食落去又脆卜卜,肉质幼滑,而且又好香,而且价钱比起外面又唔会太贵。总括黎讲,呢度就真系几正,咁嘅价钱,有咁好质素嘅食物,就实在太令人满意喇。