2021-09-05
睇到一间大家极推介嘅🐟Fish&Chips🌟佢有极多款鱼选择,例如纽西兰石头鱼鳕鱼、冰岛同英国嘅鳕鱼同埋本地嘅鲈鱼等,有d选择仲系新鲜鱼‼️小妹觉得极新奇有趣💥成个环境一望出去仲要系海边好Chill呀🤩成件事好有放假Feel 🏖食完行下海边晒下流下汗超正❐ 本地鲈鱼配粗薯条 $145💁🏻♀️推介❗⟰ 黎到当然要试下新鲜鱼🐟鲈鱼比较扁身,肉质惊喜地嫩滑多汁💦有鱼既鲜味无骨同完全吾腥,炸皮松化香脆无油腻感觉好干爽,每日用新鲜油所以令到炸鱼成金黄色🌟超赞!已经决定下次要试下厚身d既纽西兰鳕鱼同格陵兰比目鱼🐟✨盐巴同柠檬本身已经带出左鲜既鲜味,配埋自家制他他酱开胃感满分💯⟰薯条属少少扁身既粗薯条🍟香脆可口,薯仔🥔足料不空心,仲可以拣转幼薯条嫁!❐ 法式烤鸡半只配薯蓉 $100+$45烤蘑菇⟰ 法式烤鸡🍗先用香草🌿腌制过,一黎到已经好香,皮薄而且有少少焦脆🔥睇到肉质就算系鸡胸位置都好嫩滑✨⟰一入口有爆汁既感觉但无油腻感觉,肉质弹牙又鲜嫩多汁💦而且有微微香草带出鸡肉既鲜味💥⟰薯蓉有少少忌廉香味十分幼滑🌟⟰ 烤蘑菇🍄爽口又够淋,无草青味有啖啖香草味,超Juicy必叫💦💦赞💯❐ 海盐柠檬梳打 $4
❐ 本地鲈鱼配粗薯条 $145
💁🏻♀️推介❗
❐ 法式烤鸡半只配薯蓉 $100
+$45烤蘑菇
⟰薯蓉有少少忌廉香味十分幼滑🌟
❐ 海盐柠檬梳打 $42
⟰新鲜柠檬汁好解渴🍋完全令到成餐清新哂,整体比较酸,如果有气就更好!