呢间系向🐟Fish&Chips🌟行既期间惊喜发现既西点店,豆腐妹行过极速比蛋挞所吸引🤤一d都吾贵又香喷喷✨睇到都觉得好美味,再睇耐d佢仲有牛角包、松饼、肉桂卷、蝴蝶酥同蛋糕方包等,吾知系咪大厨窗加埋阳光嘅影响🌞反光之下全部都劲好味‼️比钱个雪柜隔离仲发现有忌廉卷💥二话不说未等大只仔黎到已经买左☺️大家可以买完去海旁睇住黄昏慢慢享受🌊🌇应该好快会大排长龙先买到🙆🏻‍♀️❐ Custard Tart $13💁🏽‍♂️💁🏻‍♀️推介❗⟰ 吉士挞比平时嘅蛋挞高身,虽然我哋唔系热辣辣𠮶阵食🔥但一开出黎都有好香嘅酥皮味✨⟰一咬落去层层酥皮分明充满香酥味但吾会好油腻,中间蛋既位置超幼滑⭐️蛋味同吉士味超配合超香浓💥齿颊留香💥有少少葡挞影子💁🏻‍♀️好想食10个‼️豆腐妹觉得仲好味过Bakehouse💥而大只仔食完即刻话吾够喉要再去买🙎🏽‍♂️❐ Unicorn Puff $38💁🏻‍♀️推介❗⟰最赞既系当喺炎炎夏日🔥食住一个冻冰冰嘅忌廉卷简直系最享受嘅事🌞⟰ 忌廉卷外层有一层层嘅厚酥皮充满牛油香🌟内层系幼滑嘅吉士忌廉馅❄️少少冰冻令佢嘅口感少少硬身💫再加埋酥软嘅外层💯口感满分‼️

应该好快会大排长龙先买到🙆🏻‍♀️

❐ Custard Tart $13