2023-02-06
➲坚尼地城 Creo by Brentwood彩色壁画配白色外墙设计,门口有打卡嘅櫈同狗仔泊车位,超可爱。不过店内四人枱只有两张,多人来就可能要分开坐,比较适合单人或双人来chill 下,倾计或者对电脑做下野。可以改进嘅位系,四人枱size 好细,一人叫一样同野饮完全唔够位摆,食得唔系好舒服。➳ 𝑺𝒆𝒂𝒇𝒐𝒐𝒅 𝑹𝒐𝒍𝒍 𝑺𝒂𝒏𝒅𝒘𝒊𝒄𝒉 ⁽¹⁰/¹⁰⁾好啱我口味,面包烘得啱啱好,海鲜主要系虾沙律三文治,够晒饱。➳ 𝑺𝒂𝒍𝒕𝒆𝒅 𝑬𝒈𝒈 𝑷𝒂𝒔𝒕𝒂 𝒘𝒊𝒕𝒉 𝑪𝒓𝒂𝒃 𝑴𝒆𝒂𝒕 ⁽⁹/¹⁰⁾咸蛋黄味好出,意粉份量好多,朋友几乎食唔晒。➳ 𝑯𝒐𝒋𝒊𝒄𝒉𝒂 𝑳𝒂𝒕𝒕𝒆 ⁽⁸/¹⁰⁾焙茶味较偏奶甜,无粉感。➳ 𝑷𝒆𝒔𝒕𝒓𝒐 𝑷𝒂𝒔𝒕𝒂 ⁽⁸/¹⁰⁾➳ 𝑴𝒂𝒕𝒄𝒉𝒂 𝑳𝒂𝒕𝒕𝒆 ⁽⁸/¹⁰⁾➳ 𝑯𝒐𝒖𝒔𝒆 𝑩𝒍𝒆𝒏𝒅 𝑪𝒉𝒐𝒄𝒐𝒍𝒂𝒕𝒆 ⁽⁸/¹⁰⁾⤵ Creo by Brentwood 西环坚尼地城科士街40号浚峰地下6号舖√ 坚尼地城站C出口, 2分钟步行√ Walk-in
➲坚尼地城 Creo by Brentwood
咸蛋黄味好出,意粉份量好多,朋友几乎食唔晒。
➳ 𝑯𝒐𝒋𝒊𝒄𝒉𝒂 𝑳𝒂𝒕𝒕𝒆 ⁽⁸/¹⁰⁾
焙茶味较偏奶甜,无粉感。
➳ 𝑷𝒆𝒔𝒕𝒓𝒐 𝑷𝒂𝒔𝒕𝒂 ⁽⁸/¹⁰⁾
➳ 𝑴𝒂𝒕𝒄𝒉𝒂 𝑳𝒂𝒕𝒕𝒆 ⁽⁸/¹⁰⁾