2020-04-26 50 浏览
之前一想饮嘢都会率先选择珍珠奶茶或者系果汁, 但系而家考虑到健康嘅角度 ,会比较想试下坚果奶 !呢日喺鲗鱼涌呢边, 见到Nuttea呢一间嘢,于是就想试下啦!铺面好优雅 ,design得好靓,令人哋好想入去!我真系好钟意呢个环境,好elegant,喺度边饮嘢边望街景系一个十分之好嘅选择!环境咁靓, 我忍唔住影多咗几张相!我叫咗一杯伯爵朱古力坚果奶盖茶, 系季节限定嘅, 走咗冰叫咗微糖 呢杯坚果奶盖茶茶味香浓 ,散发著阵阵嘅坚果味, 饮落令人好精神,成个人都好舒服 ,佢个奶盖真系劲好味, 好creamy, 而且有一定嘅厚度,会好饱好满足!仲叫咗另外一杯,草莓坚果奶,酸酸甜甜,好开胃! 我都系同朋友share, 咁就可以试晒两种味啦!两杯呢个大合照!

铺面好优雅 ,design得好靓,令人哋好想入去!

环境咁靓, 我忍唔住影多咗几张相!

好满足!

两杯呢个大合照!