2022-08-21 152 浏览
一直都想试下nuttea但又一直都无机会,前几日终于试到夏季限定既系列🫠🫠🧡 菠萝坚果奶盖茶 $42奶盖份量比想像中多,超过半杯都系,饮落去几rich,唔讲都唔知系坚果整出黎,有少少果仁味,唔算太甜。菠萝就有渣,有部份真系硬到咬唔开lol 但都尚算清新,未试过可以试下既,但个人都系觉得一个人饮晒一杯太腻🤧味道:7/10性价比:5/10📍NUTTEA尖沙咀弥敦道132号美丽华广场1期1楼108A号舖📌人均消费: below $50#hkfoodie #hkig #hkfoodieblogger #美食 #pasta #foodiegram #foodiehk #foodblogger #foodielife #foodie #香港美食 #香港好去处 #hkfood #hkfoodlover #hkfoodpic#hkfoodblog #打卡餐厅 #cafe #台式茶饮 #茶饮店 #珍珠奶茶 #nuttea #vegan #奶盖茶 #坚果奶盖茶

🧡 菠萝坚果奶盖茶 $42

菠萝就有渣,有部份真系硬到咬唔开lol

味道:7/10
性价比:5/10