2022-01-28 251 浏览
1· 铺面环境卫生都几好👍🏻2· 餐枱比较宽阔,唔会有食颓饭嘅感觉👍🏻3·一入门口完全冇人理会,要问哩响收银位𠮶个人系咪任坐,先问我几多位😒4· 食物真心好麻麻…😓泰式汤粉,重点系香料同鱼露,碗汤淡口到… 🥲唔想提5· 呢度系自助落单,疫情期间呢点好好,避免接触👍🏻6· 比餐具系用杯热滚水浸住嘅,比多张纸巾嚟抺吓啲餐具,个感觉会好少少,茶餐厅都做得到,竟然门面靓靓嘅食店做唔到…🤦🏻‍♀️7· 我点嘅系泰式奶茶,电脑落单都可以有错,都可以比错野我?8· 价格与尖沙咀果啲泰式店差唔多,呢间响屯门屋村内,CP值一啲都唔高9· 入门口自助坐,落单自助,一张纸巾都无,连客人入门口最基本嘅嘢都做唔到,凭乜收服务费?⚠️结论⚠️有一次无下次,餐厅要有最基本嘅服务,先有资格收服务费,祝生意兴隆
1· 铺面环境卫生都几好👍🏻
2· 餐枱比较宽阔,唔会有食颓饭嘅感觉👍🏻