2022-07-15
同事甩底了😟结果要一个人去!因为我要抽Mirror 飞呀!食满$300就有得抽!今日无食Lunch Set,反而叫咗 All Day Set Menu,喺前菜、烧物、主菜同甜品入边拣2-4个Course2 Course $168/ 3 Course $228 / 4 Course $288Signature Lobster Bisque Lava Croissant驰名龙虾汤流心牛角包🥐酥皮汤变奏版,切开牛角包入边系浓浓嘅龙虾汤。牛角包有两种口感,包面酥脆,包底浸满咗龙虾汤,淋物但更加香浓。Grilled Spanish Coren Pork Neck烧西班牙粟饲猪颈肉烤过嘅猪颈肉香口又爽口,加泰式酸辣汁会惹味啲。Mixed Seafood in Tom Yum Lobster Bisque 冬荫龙虾汁烩海鲜龙虾汁无汤咁浓,淡淡龙虾味带少少冬荫香辣味,捞饭食一流,海鲜有青口 贝柱 虾 同 蚬,份量几足。
驰名龙虾汤流心牛角包🥐
烧西班牙粟饲猪颈肉
烤过嘅猪颈肉香口又爽口,加泰式酸辣汁会惹味啲。
冬荫龙虾汁烩海鲜