2016-08-09
第一次写食评,因为真系好感动,唔写食评唔得!今时今日出街食嘢,无论系去高级餐厅,定系酒店餐厅,定系私房菜,好既服务态度真系可遇不可求。通常都好Hea,员工好冇心机。客人好似欠左佢咁,所以安南嘅员工嘅服务质素真系令人眼前一亮!已经好耐好耐,我都唔记得左有几耐,未试过一间服务咁好嘅餐厅。简直系令人好感动。令人印象好深刻。虽然唔系一间特别贵嘅餐厅,但系佢嘅服务态度真系好到爆,成餐饭因为佢嘅好服务而食得好开心。讲真成餐饭,对于食物,真系冇乜印象,但我会记得佢嘅服务好贴心好attentive。一位员工收走骨碟,另一位员工9秒9即刻换上新碟,员工间嘅配合同默契真系无得顶。一位员工收走有汁嘅碟时,𣈴到客人着住白恤衫,会提醒客人一句小心整污糟件衫,呢啲咁有血有肉有感情嘅服务去边度揾呀!如果全香港餐厅都向安南嘅员工呢种服务态度,服务精神去学习嘅话,香港真系无得输!一定要俾手指公!👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
一定要俾手指公!👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻