2020-03-16 115 浏览
块扒真喺用石烧架!出名多隐世食店🍴嘅大围,最近开左间石烧扒专门店,用🌋火山石烧出原始味道,好过瘾架!喺Grill’er 门口嘅自助贩卖机🧾落单后,入去揾个靓位坐,热辣辣嘅美食好快就送到喇!等候嘅期间,可以出去攞啲🥗沙律、🍚白饭、同埋🍎罗宋汤,任食架,白饭记得加饭素呀!罗宋汤好浓好足料,忍唔住饮多碗😋叫左🥩两份牛扒、🍖一份黑毛猪同🦐一份海鲜,原本我以为系烧好后,再用热石上菜,原来喺上到枱要🔥自己烧架🤣🤣 几成熟自己话事,仲可以落啲🧂黑椒、盐调味,熟左之后记得将块扒移离旧石,如果唔系惊过熟😉🌟推荐菜式🌟🐂美国顶级牛肩胛牛味最浓的一个部位👍🏻👍🏻🥩美国黑安格斯肉眼扒多肉嫩口,大大块好抵食👍🏻🐖西班牙黑毛猪鞍食得出嘅猪肉味,厚切有咬口😋🦐鲍鱼海鲜餐大虾、带子、鲍鱼,鲜甜味美!烧扒过程太刺激嘅关系,啲相影得麻麻地🙈 但呢个价钱食到咁高质素嘅扒,绝对食得过😍

🌟推荐菜式🌟
美国顶级牛肩胛

🐂美国顶级牛肩胛
牛味最浓的一个部位👍🏻👍🏻

美国黑安格斯肉眼扒

🥩美国黑安格斯肉眼扒
多肉嫩口,大大块好抵食👍🏻

西班牙黑毛猪鞍

🐖西班牙黑毛猪鞍
食得出嘅猪肉味,厚切有咬口😋

鲍鱼海鲜餐

🦐鲍鱼海鲜餐
大虾、带子、鲍鱼,鲜甜味美!

美国顶级牛肩胛
美国黑安格斯肉眼扒